ÅRETS PONNYRYTTARE DRESSYR 2013

Hej! I lördags var det som många vet dags för ridsportgalan. Jag, mamma och pappa var det som gick. Vi kom dit vid halv 7 och gick först runt o pratade med alla hästmänniskor innan det var dags att sätta sig ned.
 
Vi fick förrätten, supergod!! En ostpaj med rödlök, rom och gräddfil till. Sedan började de dela ut priserna. Det jag var nominerad till delade de ut väldigt tidigt. Jätteroligt att få höra sin nominering. Extra kul att jag vann! Årets ponnyryttare dressyr 2013! :D
 
Under resten av kvällen så delade de ut alla andra priser och vi fick varmrätt och efterrätt. All mat var fin och god, men förrätten var bäst! En riktigt rolig kväll med folk som dansade på stolar och bord... Lika fartfyllt som vanligt! ;)
 
 
 
De andra två som var nominerade till mitt pris var Elsa Ekroth och Alva Liew. :)
 
 
 
 
Alla mantorpsryttare som fick priser på galan. Nina Lilja-Bästa dressyrryttare, Föreningen Mantorpsryttarna-Bästa tävlingsarrangör, Jag-Bästa ponnyryttare dressyr och Katrin Norling-Bästa fälttävlansryttare! En bra gala för Mantorp! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Lillebror" har hittat hem! Åretsponnyryttare dressyr 2010 och 2013! Hur roligt som helst. Synd att man bara kan vinna vart tredje år. Nu blir det inga mer priser på ponny, blir storhäst istället. Men det dröjer nog ett tag innan Fidde är redo... ;)