En ut två in

Hej! I veckan har det blivit mycket uteritter. Minst två gånger för alla fyra. I tisdags var det träning för Carina Möller, jag har massor med filmer ifrån träningen som snart kommer ut på bloggen. Ska bara redigera dem lite.
 
Idag red vi Vimsan och Kenny på banan. Jag red först lite dressyr på Kenny och tränade på allt vi lärt oss under träningen. Han var superfin och duktig! Tog några små skutt på 40 cm efter det allvarliga jobbet. Han var superpigg och bockade lite efter hindrena, duktig Kenny :P Tindra skuttade lite på Vimsan innan jag hoppade upp och red dressyr. Jag red henne barbacka då jag inte ville rida i hoppsadeln. Det gick jättebra det med och Vimsan var fin och allt flöt på jättebra!
 
Idag kom det även två nya hästar till stallet från Marianne. Bland annat Maryland som jag red lite på när vi var i Falsterbo! Den andra heter Nevada och är helbror till Maine. Maine ska åka till en ny familj imorgon. De ska vara fodervärdar på honom. Hoppas han får det bra och sköter sig ;) En bildbomb på Maine under tiden han varit hos oss kommer kanske in snart!
 
 
 Är man liten och trött i benen kan man sitta i hinken :P
 
 
Sötaste!!
 
 
Klippte lite bilder från filmerna, därför är de suddiga... Lilla Vimsan på bild!
 
 
Vimsan :)
 
 
Snyggingen Kenny!
 
 
Världens snällaste Kenny! Skrittades ut med två extra ben...
 
 
 
 
 
Både Maryland och Nevada började äta på sina hönät direkt.
 
 
 
De står för tillfället bredvid varandra i storhästboxarna!
 
 
 
Klippte ut en bild på Sunny också!
 
 

Filmerna kommer ut imorgon! Så håll utkik :P