Kandar!

Hej! Nu är hela stallet färdigt. Alla hästar ridna och alla boxar redo för insläpp. Nu blir det Fysik för min del.. Härligt med skola igen...
 
Idag red jag Sunny och Fidde inne på banan. Fidde gjorde debut med kandar idag. Vi hade det bara lite löst hängande för att han skulle vänja sig. Man kan ju inte börja hålla i stången direkt.. Men Fidde grejade ingenting med munnen och tyckte inte alls att det var konstigt eller obehagligt. Han gick på som vanligt! Skötte sig bra i ridningen med. Förutom alla skänkelvikningar gjorde vi också några galoppombyten över en bom. Mycket nytt idag för honom! :)
 
Sunny red jag också på ett "nytt" bett idag. Hon har varit lite tung i handen senaste tiden och att byta bett då är alltid bra. Hon blev som en helt annan häst att rida! Väldigt lätt och mjuk i handen och uppe i formen av sig själv. Sunny har ju varit väldigt fin innan också, men man har fått jobba lite mer för att få henne upp i formen utan att hon ska hänga i tygeln. Kändes jätteskönt att hon bara var där av sig själv idag!
 
Så nöjd och stolt över båda idag. De skötte sig utmärkt! :D
 
 
Fidde var nog lite stolt idag. Tror att han kände sig lite "vuxen". Han ser i alla fall så ut.. ;)
 
 
Vet att jag inte har någon kindkedjetunnel på idag. Men, vi red bara lite lätt utan att använda stången. Tror nog att vi har en i gummi någonstans, annars får vi väl köpa en ny... ;)
 
Skummade så fint i munnen! :)
 
 
Jag har varken tid eller ork till att fixa med matchande utrustning varje dag, så fick bli lite blandat. Tycker ändå att det är ganska fint! Eller hur? ;)
 

Sunny bidrog med brunt, gult och grönt.. ;)