Elitomgång två!

Andra elitomgången reds idag! Vårat lag från Mantorpsryttarna vann!! Nu står det lika mellan oss och Gränna inför tredje omgången i Jönköping.
 
Sunny var jätteduktig idag. I första klassen, FEI Inledande, var hon lagom taggad men lydig. Lite spänd på vissa ställen i galoppen men annars var hon jätteduktig! Vinst på 73% i den klassen :D I andra klassen var hon lite tröttare. Hon hade ju stått länge i transporten. Men hon var lydig och skötte sig jättebra, hoppade inte ut en endaste gång :P Blev en vinst i även den klassen på 68%!
 
Kenny var lite jobbig idag. Han gick och försökte köra över tungan över bettet hela tiden. I första klassen hade han tungan fel i hela programmet. Hackigt och skakigt med huvudet och sen var den ritten förstörd. I andra klassen så höjde vi upp sidostyckena lite mer och han kändes bättre med huvudet. I travprogrammet försökte han köra upp tungan ibland men lyckades inte som tur var. Galoppen kändes mycket bättre, då var han stadig och jättefin! En femte placering blev det trots allt i den klassen!! Äntligen inte precis utanför placering med honom!
 
Superduktiga hästar och lagkamrater idag! Nu laddar vi om inför Jönköping!!
 
 
:love:
 
 
Priserna från dagens tävling! Rosor, hästschampo, glasskål, vita benlindor, plaketter, rosetter, två snygga halsband, svamp, plastborste och grejer till mitt hår... :D
 
 
Två snygga halsband!! Ett med tre hjärtan på och ett "tro, hopp och kärlekshalsband"
 
 
 
 
 
 
Sunny var med en liten stund på prisutdelningen. Sen började hon pipa och blev lite väl pigg! :P
 
 
De placerade lagen! Mantorpsryttarna, Gränna/Åseda och Rappestad!
 
 
Kenny fick ta emot en av Sunnys rosetter. Han kunde ju inte vara med på sin prisutdelning ;)
 
 
Mantorpsryttarna!! :thumbup: